روغن نارگیل

روغن نارگیل

Coconut Oil

 
0
896 ناموجود
  • کد کالا10043
  • راهنمای خرید
  • بعد از خرید این کالا 0 گنج کارت دریافت می کنید
 
80008,000 تومان تومان
0
0 گنج کارت
 
 
روغن نارگیل ، روغن ، روغن های آرایشی و درمانی ، روغن بلور ، درمان ترک لب ، درمان ترک پا ، مرطوب کننده پوست ، درمان سیاهی دور چشم ، درمان جوش صورت
معرفی محصول
تاریخچه :

روغن نارگیل، نوعی چربی اشباع شده‌است که از میوه درخت نارگیل به دست می‌آید.

از این روغن در تهیهٔ مواد آرایشی بهداشتی و همچنین در غذاها استفاده می‌شود. این روغن سرشار از نوعی اسید چرب با زنجیره متوسط، اسید لوریک، می‌باشد.



خواص :

1- درمان ترک لب

2- درمان ترک و پینه پا 

3- درمان سیاهی دور چشم 

4- مرطوب کننده پوست 

5- درمان جوش صورت 

6-  افزایش رشد مو

7- نرم کننده ی طبیعی مو
منابع
https://www.healthline.com/.../top-10-evidence-based-health-benefits.
امتیازات کاربران
تعداد کاربران رای داده:  0
پیش فرض1 0
پیش فرض2 0
پیش فرض3 0
پیش فرض4 0
پیش فرض5 0
نظر کاربران
نام و نام خانوادگی:
آدرس email:
متن: